Over BarentsKrans

Wie zijn wij?

Wij houden van uitdagingen. Jij ook? Bij BarentsKrans werken we in hechte teams aan complexe zaken. Nationaal en internationaal. Dit vraagt om kwaliteit en karakter, zowel van het team als van jou. Je ontwikkelt je daarom zakelijk en persoonlijk. Zo werken we met plezier samen en kom je écht verder.

Binnen ons kantoor werk je aan procedures, adviezen of de begeleiding van transacties. Aan mooie zaken in de top van de markt. We dagen je uit jouw expertise uit te bouwen. We leggen de lat hoog. Zo bieden we onze cliënten kwaliteit die leidt tot succes. Succes in de resultaten die we behalen, in langdurige relaties met cliënten en in onze toonaangevende rankings.

We hebben plezier in wat we doen en dat werkt inspirerend. We zijn dedicated, ondernemend en hebben oog voor elkaar. Onze open cultuur en persoonlijke begeleiding zijn daarbij onmisbaar. Omdat we korte lijnen hebben spar je met zowel (senior) medewerkers als met partners. Op die manier blijven we leren van en met elkaar.

Naast de beroepsopleiding draagt ook ons interne opleidingsprogramma, de BK Academy, bij aan jouw continue ontwikkeling. Bij BarentsKrans vinden we kennisontwikkeling en kennisdeling belangrijk. Het deelnemen aan een specialisatieopleiding zoals de Grotius Academie is onderdeel van het medewerkerschap. Daarnaast krijg je de ruimte om te werken aan publicaties of blogs. Ook bestaat de mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijke initiatieven, zoals JINC. Zo groei je op zowel de inhoud als op persoonlijk vlak.

Ons kantoor ligt op een prachtige locatie in het historisch centrum van Den Haag. We organiseren regelmatig activiteiten, zoals sectielunches, borrels, kantoorfeesten en een zeil- of wintersportweekend. Daardoor leer je collega’s ook op een andere manier kennen. Zo werken we met succes én met plezier.

Ons kantoor

  • Meer dan 170 kantoorgenoten
  • Procedures, adviezen en transacties
  • Juridisch inhoudelijk op het hoogste niveau
  • Hoogwaardig in resultaten, relaties en rankings
  • Hechte teams, korte lijnen en partnerbetrokkenheid
  • Een open cultuur en persoonlijke begeleiding
  • Onafhankelijk, nationaal en internationaal

Ontdek het verhaal van onze kantoorgenoten