Sollicitatieprocedure

Spreekt een van onze vacatures je aan en ben je ambitieus en dedicated? Solliciteer dan direct! Wij ontvangen graag je motivatiebrief, cv, ongeschoonde cijferlijsten, stagebeoordelingen en andere relevante documenten. Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met jouw gegevens.
Is er op dit moment geen vacature die je aanspreekt, maar je hebt wel interesse om bij ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie naar onze recruiter Nando Dons of vul het sollicitatieformulier in.

De eerste ronde van onze sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend gesprek met een van onze partners en onze recruiter. Tijdens het gesprek ligt de focus op wederzijdse kennismaking. Bij een positieve uitkomst van het gesprek zal het maken van online persoonlijkheids- en capaciteitentest de volgende stap zijn in de procedure.

Heb je het gesprek én de test goed doorlopen? Dan ben je door naar de tweede ronde. Tijdens een gesprek maak je kennis met twee van onze partners. Hier komen je competenties uitgebreid aan de orde. Ook toetsen we in dit gesprek je juridisch-inhoudelijke kennis. Aansluitend maak je kennis met twee van onze advocaat-stagiaires. Na de tweede ronde hoor je binnen een aantal dagen van ons of we je een aanbod doen.