Kantoor BarentsKrans

Wie zijn wij?

Bij BarentsKrans houden we van uitdagingen. Net als jij. In hechte teams pak je complexe zaken aan. Nationaal en internationaal. Dit vraagt om kwaliteit en karakter. Zowel van je team als van jou. Je ontwikkelt je daarom zakelijk en persoonlijk. Zo werken we met succes én met plezier.

Bij BarentsKrans ontwikkel je jezelf in de volle breedte en bouw je jouw expertise uit. Je werkt aan procedures, adviezen of de begeleiding van transacties en onderhoudt contact met cliënten. Samen met jou bieden we onze cliënten kwaliteit. En die kwaliteit leidt tot succes: in de resultaten die we behalen, in langdurige relaties met cliënten en in onze toonaangevende rankings.

We hebben plezier in wat we doen. We zijn dedicated, ondernemend en we hebben oog voor elkaar. Ook dagen we jou uit. Om te groeien en je expertise te ontwikkelen. Daarbij zijn onze open cultuur en persoonlijke begeleiding onmisbaar. Door korte lijnen spar je met (senior) medewerkers en partners. Op die manier blijven we leren van en met elkaar.

Je ontwikkelt je ook met onze interne BarentsKrans Academy. Door cursussen en trainingen gericht op vakinhoud en vaardigheden als onderhandelen, presenteren en acquisitie. Verzorgd door ervaren kantoorgenoten en experts uit de markt.

Ons kantoor bevindt zich op een prachtige locatie in het historisch centrum van Den Haag. We organiseren regelmatig activiteiten zoals borrels, sectielunches, kantoorfeesten en een zeil- of wintersportweekend. Zo voelt iedereen zich bij ons welkom.