BK Academy Event | Blijf je ontwikkelen

Bij BarentsKrans is zakelijke en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Naast de beroepsopleiding bieden we daarom een interne opleiding, de BK Academy. De BK Academy organiseert cursussen en trainingen voor starters, maar ook voor de meest ervaren juristen van ons kantoor. Eén keer per jaar wordt het tweedaagse BK Academy Event georganiseerd. In januari was het weer zover.

Een grote groep advocaten en notarissen, van stagiaire tot partner, nam deel aan het event. Zij leerden argumenten van de wederpartij te weerleggen, werden meester framer en presenteerden met impact. Anderen leerden over het civiel beslismodel, om helder te schrijven en om de regie te houden over communicatie. De trainingen werden verzorgd door de PleitAcademie. Kers op de taart was het behalen van drie opleidingspunten en de feestelijke borrel ter afsluiting van het event waar de BK Publicatieprijs werd uitgereikt.

Marjolein van Rest, lid van de BK Academy-commissie: “Bij BarentsKrans brengen we cliënten en elkaar écht verder door als één topkantoor consistent, met ambitie en vanuit positieve samenwerking hoge kwaliteit te leveren. Met de BK Academy zorgen we ervoor dat de mensen van BarentsKrans zich blijven ontwikkelen om dit niveau te bereiken én te behouden.”

BK Academy Event     BK Academy Event