Beginnen in coronatijd: “ik blijf goed in contact met mijn team”

Vorige maand startte Dorsa Nazari bij ons als advocaat-stagiaire op de sectie Vastgoed. En dat ging in deze coronatijd net even anders dan normaal. Lees hieronder over haar ervaringen.

Hoe was het om in deze coronatijd te beginnen bij BarentsKrans?

Gelukkig mocht ik op mijn eerste werkdag naar kantoor. Ik werd bij de receptie opgehaald door mijn patroon en kreeg een rondleiding door de verdieping waar de praktijkgroep Vastgoed zit. Het was dan ook erg fijn om op mijn eerste werkdag al een aantal collega’s ‘in het echt’ te ontmoeten. Vervolgens werd ik al snel betrokken bij heel wat interessante lopende dossiers. Zo mocht ik gelijk mee naar twee zittingen, nam ik deel aan cliëntbesprekingen en mocht ik al snel processtukken opstellen. Doordat ik op mijn eerste werkdag al een aantal collega’s had ontmoet, was de drempel ook lager om tijdens de thuiswerkdagen collega’s even op te bellen voor praktische vragen.

Hoe heb je kennisgemaakt met het kantoor en je team?

De eerste twee weken had ik kennismakingsgesprekken via Teams met de verschillende afdelingen binnen kantoor. In overleg met de sectiecoördinator is het toegestaan om twee dagen per week op kantoor te werken. Hierdoor leerde ik gaandeweg ook steeds meer nieuwe collega’s kennen. Op de thuiswerkdagen staan ook vaak overleggen via Teams gepland waardoor ik ook vanuit huis goed in contact blijf met mijn team.

Wat ga jij als eerste doen nadat alle coronamaatregelen niet meer gelden?

Het lijkt mij erg leuk om tijdens deze mooie zomermaanden een barbecue te organiseren of een rondvaart te maken met collega’s.

Dorsa Nazari
[/av_textblock]