Starters

Starters bij BarentsKrans

Je staat aan het begin van je carrière als advocaat of kandidaat-notaris. Jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. We dagen je uit jouw expertise uit te bouwen. Onze open cultuur en persoonlijke begeleiding zijn daarbij onmisbaar. Omdat we korte lijnen hebben spar je met zowel (senior) medewerkers als met partners.

In de drie jaar dat je bij ons werkzaam bent als advocaat-stagiaire werk je in twee secties. Je kunt ervaring opdoen met procederen, adviseren en transacties. Na anderhalf jaar wissel je van sectie. Zo word je breed opgeleid en werk je voor diverse partners. Zo ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Kandidaat-notarissen werken tijdens de driejarige opleiding op één of twee secties: Corporate / M&A, Estate Planning en/of Vastgoed. Na deze drie jaar specialiseer je je in één van deze expertises.

Je werkt samen met ervaren juristen en krijgt de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan, waarbij je snel verantwoordelijkheden krijgt. Je zet je tanden in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten.

Om ervoor te zorgen dat je kennis en vaardigheden hierop aansluiten, bestaat naast de beroepsopleiding onze BK Academy. De BK Academy biedt een brede en kwalitatief hoogstaande opleiding gericht op jouw vakinhoudelijke, persoonlijke en commerciële ontwikkeling. Zo bereiden we je optimaal voor op een carrière in de advocatuur of het notariaat. Je ontwikkelt jezelf in de volle breedte.