Zomerdag 2022 BarentsKrans

Zomerdag

Luid de zomer in met BarentsKrans!

Zit jij in de laatste fase van je bachelor of in je master Rechtsgeleerdheid of Notarieel recht en wil jij ontdekken of BarentsKrans bij jou past? Dan maken wij graag kennis met jou tijdens onze jaarlijkse Zomerdag op woensdag 21 juni 2023! Eén dag waarin je ons kantoor, onze kantoorgenoten én Den Haag leert kennen.

Wat gaan we doen?

We starten de dag op ons kantoor aan het Lange Voorhout in Den Haag. Na een introductie en rondleiding door ons pand volg je diverse masterclasses van de secties van jouw voorkeur. Zo leer je onze advocaten en (kandidaat-)notarissen kennen, krijg je inzicht in hun praktijk en ontdek je hoe het is om bij ons te werken. In de middag steken we de handen uit de mouwen en staat er een inspirerende activiteit op het programma waarmee je ons kantoor nog beter leert kennen. Gedurende de dag sluiten kantoorgenoten aan, waardoor je alle mogelijkheid krijgt om jouw vragen te stellen. Aan het einde van de middag vertrekken we gezamenlijk naar Scheveningen, waar we de eerste dag van de zomer gezamenlijk afsluiten met een feestelijke barbecue op het strand. De perfecte start van de zomer!

Aanmelden

Ben jij rechtenstudent, en wil jij in één dag ontdekken of BarentsKrans bij jou past en hoe je bij ons écht verder komt? Meld je dan nu aan voor de Zomerdag via onderstaande knop. Let op, aanmelden kan tot en met zondag 11 juni 2023.

Wil je meer weten over de Zomerdag? Neem dan contact op met onze recruiters. We kijken ernaar uit je op onze Zomerdag te verwelkomen!

Meld je hier aan!

 

 

 

Nando DonsNando Dons
Senior recruiter

  070 – 3760718
nando.dons@barentskrans.nl
LinkedIn

Vera van HeckVera van Heck
Junior recruiter

  070 – 3760814
vera.vanheck@barentskrans.nl
LinkedIn

 

Wil je weten hoe het vorig jaar was? Bekijk dan de film hieronder!

Houd deze pagina en onze socials in de gaten, het volledige programma delen we binnenkort.

Datum

21 jun 2023

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meld je hier aan!

Locatie

BarentsKrans
Lange Voorhout 3 | 2514 EA | Den Haag

Organisator

BarentsKrans
Meld je hier aan!