Zomerdag 2022 BarentsKrans

Zomerdag

Luid de zomer in met BarentsKrans!

Zit jij in de laatste fase van je bachelor of in je master Rechtsgeleerdheid of Notarieel recht en wil jij ontdekken of BarentsKrans bij jou past? Dan maken wij graag kennis met jou tijdens onze jaarlijkse Zomerdag op woensdag 21 juni 2023! Eén dag waarin je ons kantoor, onze kantoorgenoten én Den Haag leert kennen.

Wat gaan we doen?

We starten de dag op ons kantoor aan het Lange Voorhout in Den Haag. Na een introductie en rondleiding door ons pand volg je diverse masterclasses van de secties van jouw voorkeur. Zo leer je onze advocaten en (kandidaat-)notarissen kennen, krijg je inzicht in hun praktijk en ontdek je hoe het is om bij ons te werken. In de middag steken we de handen uit de mouwen en staat er een inspirerende activiteit op het programma waarmee je ons kantoor nog beter leert kennen. Gedurende de dag sluiten kantoorgenoten aan, waardoor je alle mogelijkheid krijgt om jouw vragen te stellen. Aan het einde van de middag vertrekken we gezamenlijk naar Scheveningen, waar we de eerste dag van de zomer gezamenlijk afsluiten met een feestelijke barbecue op het strand. De perfecte start van de zomer!

Aanmelden

De inschrijving voor de Zomerdag is gesloten. Heb jij je aangemeld voor dit evenement? Dan ontvang je binnenkort meer informatie.

Heb je vragen over de Zomerdag? Neem dan contact op met onze recruiters.

 

+31 70 376 07 18
nando.dons@barentskrans.nl
+31 70 376 08 14
vera.vanheck@barentskrans.nl

 

Wil je weten hoe het vorig jaar was? Bekijk dan de film hieronder!

Houd deze pagina en onze socials in de gaten, het volledige programma delen we binnenkort.

Datum

21 jun 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

BarentsKrans
Lange Voorhout 3 | 2514 EA | Den Haag

Organisator

BarentsKrans