Zomerdag 2022 BarentsKrans

Zomerdag

Luid de zomer in met BarentsKrans!

Zit jij in de laatste fase van je bachelor of in je master Rechtsgeleerdheid of Notarieel recht en wil jij ontdekken of BarentsKrans bij jou past? Dan maken wij graag kennis met jou tijdens onze jaarlijkse Zomerdag op woensdag 19 juni 2024! Eén dag waarin je ons kantoor, onze kantoorgenoten én Den Haag leert kennen.

  • Maak kennis met ons kantoor
  • Ontmoet onze advocaten en (kandidaat-)notarissen
  • Volg masterclasses van de secties van jouw voorkeur
  • Ga aan de slag met een inspirerende en creatieve activiteit
  • Geniet van een afsluitende barbecue op het strand van Scheveningen met onze kantoorgenoten

Een impressie van de Zomerdag in 2023:

 

Vragen

Heb je vragen over de Zomerdag? Neem dan contact op met onze recruiter.

Neem contact op met onze recruiter!

Wil je meer weten over deze vacature of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om ons kantoor te leren kennen? Neem dan contact op met onze recruiter Vera.
+31 70 376 08 14
vera.vanheck@barentskrans.nl

 

Bekijk hieronder ook de video van de 2022-editie!

Tim Zwemmer tijdens de Zomerdag 2022

In 2022 nam Tim Zwemmer deel aan de Zomerdag. Sinds november 2022 is hij werkzaam als advocaat-stagiair, eerst op de sectie Vastgoed, en na zijn sectiewissel bij het team Commerciële Contracten.

Tim: “Toen ik in de zomer van 2022 mijn masterscriptie inleverde, wist ik nog niet bij welk advocatenkantoor ik wilde solliciteren. Om mij verder te oriënteren heb ik mij ingeschreven voor de Zomerdag van BarentsKrans. Dat bleek een goede keuze te zijn. Tijdens de Zomerdag heb ik allerlei secties op een interactieve manier kunnen leren kennen. En aangezien heel kantoor wordt betrokken bij de Zomerdag, heb ik daarnaast veel advocaten kunnen spreken en al mijn vragen kunnen stellen.

Het leukste aan de Zomerdag is dat je zowel veel van de inhoud meekrijgt, als van de onderlinge sfeer binnen kantoor. De sfeer die ik toen proefde en de goede gesprekken hebben mij bewogen te solliciteren. Nu, een half jaar later, ben ik alleen maar zekerder geworden dat dit de juiste keuze was. De goede sfeer en het enthousiasme die ik vorige zomer ervaarde, ervaar ik namelijk nog iedere dag!”

Bekijk hieronder de terugblik van de Zomerdag van 2022 voor een impressie!

 

Datum

19 jun 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

BarentsKrans
Lange Voorhout 3 | 2514 EA | Den Haag

Organisator

BarentsKrans