Anouk | Kandidaat-notaris

Ik krijg de ruimte om mijzelf te ontwikkelen

“Bij BarentsKrans werk ik nauw samen met ambitieuze kantoorgenoten, die enthousiast zijn om mij het vak te leren. Als kandidaat-notaris in opleiding is er dan ook veel aandacht voor mijn ontwikkeling, zodat ik kan groeien als jurist én als persoon. Soms word ik in het diepe gegooid, en dat is leerzaam. Tegelijkertijd zijn (senior) medewerkers en partners altijd bereid om te helpen als het nodig is.

Het notariaat van Corporate / M&A vormt één team met de advocaten van de sectie. Door elkaar in te schakelen als dat nodig is, bedienen we de cliënt optimaal. Het cliëntportfolio waarvoor we werken is divers, van familiebedrijven tot grote (inter)nationale beursgenoteerde ondernemingen en ngo’s.

Op elk niveau en ongeacht je expertise blijf je je ontwikkelen met de BK Academy, het opleidingsprogramma van ons kantoor. Zowel in juridische kennis en vaardigheden, als op persoonlijk vlak. Ook is er ruimte om jezelf te ontwikkelen door deel te nemen aan werkgroepen, denk bijvoorbeeld aan de MVO-commissie.

Bij BarentsKrans kom ik écht verder omdat ik de ruimte krijg om mijzelf te ontwikkelen.”

Naar onze vacatures