Wil je als advocaat-stagiaire aan de slag bij BarentsKrans? Lees hieronder wat je als beginnend advocaat bij ons kantoor in Den Haag kan verwachten en bekijk hier de huidige vacatures bij BarentsKrans.

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notariskantoor. Met ruim 170 kantoorgenoten werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Ons kantoor bestaat uit de volgende secties: Arbeidsrecht, Cassatie, Commerciële Contracten, Corporate, Commercial & Financial Litigation, Corporate / M&A, EU & Mededinging, IE, Data & Technologie en Vastgoed. We hebben regelmatig vacatures voor nieuwe advocaat-stagiaires op verschillende secties.

Starten als advocaat-stagiaire bij BarentsKrans

Als advocaat-stagiaire sta je aan het begin van je carrière. Bij BarentsKrans kom je terecht in een hecht team en word je opgeleid door ervaren advocaten met hoogwaardige expertise. Je werkt samen met ervaren kantoorgenoten, binnen je eigen sectie, maar indien nodig ook sectie-overstijgend. Daarnaast krijg je de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en krijg je al snel eigen verantwoordelijkheid. Je zet je tanden in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. We moedigen je aan jezelf te ontwikkelen en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen, zodat jij een vliegende start kan maken in je loopbaan als advocaat.

Omdat we korte lijnen hebben spar je met zowel (senior) medewerkers als met partners. Op ons kantoor in Den Haag heerst er een informele sfeer en hebben we open cultuur: er wordt niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen. We hebben plezier in wat we doen. We zijn dedicated, ondernemend en hebben oog voor elkaar. Zo kom je bij BarentsKrans écht verder.

Sectiewissel

In de drie jaar dat je werkzaam bent als advocaat-stagiaire bij BarentsKrans werk je in twee secties. Dit betekent dat je na anderhalf jaar een sectiewissel hebt. Zo werk je voor diverse partners en word je breed opgeleid. Je adviseert, procedeert en begeleidt transacties, afhankelijk van de sectie waar je werkzaam bent. Dit geeft jou de mogelijkheid te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Kom kennismaken

Wil je weer weten over hoe het is om te werken als advocaat-stagiaire bij BarentsKrans of ben je benieuwd naar onze vacatures? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Neem contact op met onze recruiters of bekijk onze aankomende evenementen. We kijken ernaar uit jou te ontmoeten in Den Haag.

Bekijk hier de vacatures van advocaat-stagiaire

Meer informatie over Advocaat-stagiaire vacatures? Neem contact op met één van onze recruiters

+31 70 376 07 18
nando.dons@barentskrans.nl
+31 70 376 08 14
vera.vanheck@barentskrans.nl